God jul fra alle oss i Drivhuset

2017 har vært et begivenhetsrikt år i Drivhuset Steinkjer.

Nå er det kort tid igjen til jul. Året som har gått har vært innholdsrikt for alle medlemmene i det kreative kollektivet ved Bystranda i Steinkjer. Det er lenge siden vi har hatt så mange fellesprosjekter på kryss og tvers av aktørene på huset. Det har vært mye moro og bra “trøkk” i år. Men akkurat som i livet opplever vi også at noen nye aktører kommer til og noen faller fra.

Markedet endrer seg og fornyer seg for mange, og noen kunder ønsker det samme som de alltid har hatt. Det som er viktig er at vi sammen kan stille med høy kompetanse innen visuell kommunikasjon, it og media, rådgivning og bemanning og løse alt fra enkle oppgaver til mer komplekse utfordringer.

Den siste uka før jul arrangerte vi julelunsj for oss som er en del av Drivhuset.

Ett av flere arrangement som KLAPP (Komitè for Latter og APPlaus) steller i stand i løpet av året, i tillegg til Drivhuset Awards (vår egen prisutdeling), påskefrokost og andre tilstelninger.

Vi ser fram til et minst like spennende 2018! Vi gleder oss til å ta opp praten på nyåret med eksisterende og nye kunder, samarbeidspartnere og hverandre i verdens beste kreative fellesskap.

Med bilder fra årets julelunsj, ønsker vi dere alle en god jul og et riktig godt nytt år!