Ønsk Helen og Edvard velkommen

Edvard Iversen møtte opp på frokostmøte til Drivhuset forrige uke. Etter at Alexander møtte Edvard og Helen ved flere anledninger i festivaluka, fikk de tilbud om å sitte litt på Drivhuset mens de leter etter jobb. I disse dager henter de flyttelass fra Oslo til Steinkjer. Fredag er de tilbake på Drivhuset.

De har skrevet noen ord om seg selv, slik at dere vet hvem de er:

Helen Maria Thu

Mitt navn er Helen Maria Thu. Jeg er 25 år gammel og er født og oppvokst i Oslo. Flytter nå den kommende måneden opp til Steinkjer, noe jeg ser veldig frem til. Har en bachelorgrad fra Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen) i ledelse og servicestrategi som jeg ble ferdig med i juni. Studiet har i hovedsak gått ut på hvordan man kvalitetsorienterer bedrifter, øker deres servicenivå og utvikler nye verdiskapende tjenester. Som valgemne tok jeg spesialisering innen innovasjon og endring.

Via eventbyrået KITE har jeg vært med på planlegging og gjennomføring av flere store næringslivseventer og den siste uken har jeg vært med på gjennomføringen av AgriTech Nordic 2018.

Bedriftsutvikling, prosjektplanlegging- og gjennomføring samt administrativt arbeid er blant oppgaver jeg synes er spesielt interessant.

Har vært så heldig å fått låne en kontorplass ved siden av Adecco, så hvis du har tid til en prat er det kjempehyggelig. Alle nye bekjentskaper for en nyinnflyttet Oslo-jente settes pris på 🙂

Edvard Bergeton Iversen

Jeg heter Edvard Bergiton Iversen og ser etter jobb. Jeg har nettopp flyttet til trivelige Trøndelag fra Oslo, der jeg vokste opp.

Da jeg var ferdig med bachelorstudier i business (markedsføring) i Melbourne, Australia, jobbet jeg med B2B-salg og markedsføring i en liten start-up som het Rendra, nå Stream-BIM.

Etter det har jeg drevet mitt eget konsulentselskap og arrangerte nylig AgriTech Nordic sammen med Trønder-avisa, Steinkjerfestivalen og T:lab, der jeg drev med prosjektledelse og growth hacking.

I de to knappe ukene jeg har bodd her har jeg følt meg veldig velkommen og etter noen korte samtaler med Alexander klarte jeg til og med å skrike meg til å få lov til å sitte her på Drivhuset, mens jeg ser på jobbmulighetene i byen.

Kom gjerne og ta en prat, jeg og min medsammensvorne Helen trenger flere venner.