Frokostmøte på Drivhuset 19. juni

Det blir satt opp et stort telt på 4×24 meter på stranda utenfor Drivhuset. Altså god plass til mange besøkende.

Tirsdag 19.juni kl 07:30 til 09:00 inviterer Drivhuset og Steinkjer Næringsforum medlemmer og samarbeidspartnere til frokostmøte på plena ved bystranda.

– Vi fra Drivhuset stiller mannsterke denne dagen, forteller Svein Roar Lindseth og Arnt Egil Stjernen. – Telt skal rigges opp i tillegg til at vi skal diske opp med frokost til sultne deltakere.

De lover at arrangementet vil være både uformelt og “stolfritt”. – Det vil bli servert snitter i teltet og tanken er at disse skal nytes stående blant gamle og nye bekjentskaper i åpne, lyse og glade omgivelser, opplyser Arnt Egil.

I tråd med temaet for frokostmøtet vil hovedinnslaget bestå av informasjon om Drivhuset 2.0 og overgangen til Innovasjonscampus Steinkjer sommeren 2019. I tillegg åpnes det for at et par andre aktører kan melde seg på for å bidra med noen korte innslag.

– Men det er mingling og hygge som skal stå i fokus på denne forhåpentligvis solfylte tirsdagsmorgenen, presiserer Svein Roar. – Så dette er en særdeles god anledning til å starte dagen ved bystranda i Steinkjers fineste park.

Under tiårsfeiringa i 2014 kom det ca. 2000 besøkende. Gleder oss til å se hvor mange som kommer på frokostmøte 😉